Boekingen:

e-mail info@dewelstand.nl

Activiteiten

Wat is er te doen in en rond de boerderij

Arrangementen

  • Een tocht over de waddenzee op een groot schip. Terschelling aandoen en daar een fietstocht maken. Op de terugweg droogvallen en onder begeleiding wandelen over de zeebodem.
  • Met een oude visser het wad op. Samen vissen in een oliepak. Naar de zeehondenbanken.
  • We kunnen voor u fietsen laten brengen bij uw verblijf. Samen fietsen over de smalle weggetjes en door pittoreske dorpjes, zoals museumdorp Allingawier.
  • Er zijn voor groepen erg leuke boeren-spelen, zoals boerengolf of 6-kamp midden in de natuur. U kunt zelf een koe melken als u dat wilt op 4 km van uw verblijf.
  • Paard rijden voor de hele groep. Huifkar-tochten met picknick aan de Waddenzee.
  • Kanovaren over de 11 stedenroute of met z,n allen varen door de Friese vaarten.
  • Leren kaatsen op een heus kaatsveld of Fierljeppen (polstokspringen met een begeleider)

Eten

Zelf geen zin om te koken? Bestel de arrangementen, door een professionele kok gemaakt. Kijk hier voor alle ontbijt- lunch- en dinermogelijkheden.

Paardrijden

Vakantie met je paard!

Wie wil dat nou niet? Vakantie vieren en samen genieten van de mooie omgeving met je paard of pony! Naast De Welstand is een gelegenheid waar dat kan. Bij stal Reitsma is er de mogelijkheid om je paard of pony te stallen. Overdag is er voor je paard de mogelijkheid om hem in de weide te laten genieten en ’s avonds is er een box met schoon stro en eten voor hem of haar.

De kinderen kunnen pony rijden. Ze geven lessen met maximaal vier pony’s tegelijk waardoor de kwaliteit van de lessen hoog is. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd instructrice. Huur een pony en ga zelf de omgeving verkennen of een buitenrit maken. Geniet van de uitgestrektheid van Friesland te paard.

stalreitsma.nl

Tel. nr 06 52 11 09 78 (Klaske Jonkman - Stal Reitsma)

Activiteiten

Bekijk wat er zonder organiseren allemaal in en om groepsaccommodatie De Welstand te doen is.

Een greep uit de mogelijkheden die er in de buurt zijn voor dagjes uit, actieve middagen en nachtelijke escapades.